Σελίδες

Κυριακή, 6 Απριλίου 2014

ΡΙΖΟΤΟ ΤΗΣ ΣΤΙΓΜΗΣ

Γεια σας φιλοι μου, ελπίζω όλοι να περάσατε ένα ωραίο και ξεκούραστο σαββατοκύριακο με αγαπημένους ανθρώπους, κάνοντας ωραία πράγματα που σας εμπνέουν!
Εμένα το πρόγραμμα μου σήμερα είχε γενική καθαριότητα στο σπίτι, περιποίηση δέρματος και μαλλιών με φυσικές μάσκες και μετά μια βόλτα στη παραλία. Όταν γύρισα σπίτι πεινασμένη μαγείρεψα στα γρήγορα ενα ριζότο με οτι λαχανικά είχαν μείνει στο ψυγείο. Θα σας γράψω παρακάτω τη συνταγή και ελπίζω να σας αρέσει .
Είναι εύκολο και πολύ γευστικό φαγητό.

Enjoy xxx

Υλικά:
•1φλ. καστανό ρύζι 
•1 κρεμμύδι
•5 μανιτάρια 
•1 πιπεριά 
•1 καρότο 
•1 κ.σ ελαιόλαδο  
•1 φλ. μικρό γάλα 
• 2 φλ. νερό
•1 φλ. μικρό καλαμπόκι
• αλάτι, πιπέρι, δεντρολίβανο 
• 1 ματσάκι μαϊντανό 
• 1/2 πορτοκάλι στημένο 
•1 τόνο σε νερό

Προετοιμασία : 
Καθαρίζω και ξεπλένω το ρύζι. Ύστερα το βάζω με το νερό και το ψιλοκομμένο κρεμμύδι να βράσει για 10' και μετά προσθέτω τα μανιτάρια, τη πιπεριά, το καρότο, το δεντρολίβανο, το γάλα και το ελαιόλαδο.Τα αφήνω να βράσουν σε χαμηλή φωτιά για 15' (μπορεί να χρειαστεί λίγο νερό) μετά ρίχνω το καλαμπόκι, το στημένο πορτοκάλι, το μαϊντανό και αλατοπιπερόνω,τα ανακατεύω για 2' και σβήνω τη φωτιά.
Σερβίρεται με τόνο.

ΠΡΙΝ!!! 

ΜΕΤΑ!!!